AAA

zorgkundige nieuwe zorgsite Filfurdo (voltijds/deeltijds)

Functieomschrijving

Woonzorgcentrum Filfurdo in Vilvoorde zoekt een nieuwe zorgkundige. Met zijn 350 personeelsleden staat het OCMW Vilvoorde garant voor kwalitatieve, warme ouderenzorg en een waaier aan maatschappelijke diensten. De zorgkundige speelt hierin een cruciale rol.

Nieuwe zorgsite

Eind september 2017 nam het OCMW immers een nieuwe zorgsite in gebruik. Deze site omvat o.m. een woonzorgcentrum ter vervanging van het huidige woonzorgcentrum, een nieuw dagverzorgingscentrum en een nieuw centrum voor kortverblijf. Deze nieuwe site met bijhorende dienstverlening en het zorgbedrijf zorgen voor nieuwe opportuniteiten en bijkomende uitdagingen.

Het takenpakket

 • Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundigen in het woonzorgcentrum Filfurdo en je stelt tot doel een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf te creëren voor de bejaarden door deskundige, optimale hulp en verzorging.
 • Je werkt in een continustelsel. Het woonzorgcentrum werkt echter met een vaste nachtequipe waardoor je geen nachtdienst presteert.

Kom gerust eens online een kijkje nemen op je nieuwe werkplek via de volgende link : https://www.youtube.com/watch?v=f67RgWns3fE

Bijlage: functiebeschrijving-zorgkundige-residentiële-ouderenzorg.pdf PDF

Profiel

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een visum als zorgkundige (of in aanvraag voor schoolverlaters). Je stelt je vriendelijk, dienstverlenend en respectvol op naar de bewoners. Je bent klantgericht, flexibel, resultaatgericht en een echte teamspeler. Je bent sociaal ingesteld.
 • Ervaring strekt tot aanbeveling maar is niet vereist. Aan de hand van een gedetailleerd attest kunnen dienstjaren bij een vorige werkgever meegeteld worden
 • Je beschikt over een getuigschrift van goed gedrag en zeden

Jobgerelateerde competenties

 • Domein: Geriatrie
 • Voor de lichaamsverzorging, de comfortzorg en de preventieve verzorging van de persoon met een zorgbehoefte instaan
 • De algemene toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen De persoon met een zorgbehoefte bij de inname van geneesmiddelen via orale weg helpen De verpleegkundige over afwijkende symptomen of over risico’s voor vallen, verwondingen, ... informeren
 • De persoon met een zorgbehoefte bij de activiteiten van het dagelijks leven helpen Veranderingen in de toestand van de persoon met een zorgbehoefte observeren
 • Bepaalde functies van de persoon met een zorgbehoefte meten en de informatie overmaken aan de verpleegkundige

Aanbod

Ons aanbod

Het OCMW biedt je een boeiende job in een uitdagende sector. Je komt terecht in een ervaren team waar je de mogelijkheid hebt om inhoudelijke expertise te verwerven en je ten volle te ontplooien. We streven ook naar een optimale combinatie tussen werk en gezin. Dit vertaalt zich in een competitieve verloning, aangevuld met een premiestelsel voor avond-, nacht- en weekendprestaties.
Je geniet ook tal van extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding en gratis openbaar vervoer van en naar het werk. Op de site van het WZC Filfurdo is tevens een kinderdagverblijf gevestigd is met kinderopvang aan een inkomen gerelateerd tarief en aangepaste openingsuren voor het personeel in de zorg.

De volgende tewerkstellingsbreuken zijn mogelijk: 3/4 tijds (28.5u/week) ,4/5 tijds (30.40u/week) of voltijds. In het geval van een voltijdse werkbreuk zijn onderbroken shiften mogelijk. Je kan onmiddellijk starten.

Er is 1 dagcontract beschikbaar.

Wij bieden een voorlopig contract aan ter vervanging van een langdurig opleidingsproject.

Brutoloon volgens diploma en anciënniteit.(VC1-VC2)

Plaats tewerkstelling

HARENSESTEENWEG 72 1800 VILVOORDE
Toon op kaart Solliciteer nu

Vereiste studies

BSO 3de graad Thuis- en bejaardenzorg / Zorgkundige - 7de jaar

Talenkennis

 • Nederlands (zeer goed)

Werkervaring

Geen ervaring

Contract

 • Vaste Job
 • Contract van onbepaalde duur
 • Voltijds

Plaats tewerkstelling

HARENSESTEENWEG 72 1800 VILVOORDE

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: job@ocmwvilvoorde.be Contact: Mevr. DE VOS Marie
Solliciteer nu

Voor bijkomende informatie omtrent de jobinhoud, de functiebeschrijving of de selectieprocedure kan je contact opnemen met de directeur zorg van het woonzorgcentrum, mevr. Marie De Vos (02/447 05 02)

Sollicitaties met CV, motivatiebrief en bewijs van diploma / visum mailen naar job@ocmwvilvoorde.be t.a.v. mevr. Marie DE VOS


Alle nieuws