AAA

Centrumleider Lokaal Dienstencentrum De Meer

Functieomschrijving

Met zijn 350 personeelsleden realiseert het OCMW Vilvoorde een waaier van diensten inzake maatschappelijke dienstverlening en ouderenzorg. 
Wil je hierin een cruciale rol spelen? Dan kan dat!

Wij zoeken een (m/v) centrumleider voor ons lokaal dienstencentrum De Meer: 

Je coördineert en leidt de volledige werking van dit lokaal dienstencentrum teneinde een optimale werking van het centrum te realiseren. Het lokaal dienstencentrum is gelegen op de nieuwe zorgsite van het OCMW in de wijk Broek in Vilvoorde. Dit nieuw gebouw werd in gebruik genomen in september 2017 en is bijgevolg voorzien van alle moderne faciliteiten. 
Op deze site zijn tevens een woonzorgcentrum, een dagopvang en een kinderdagverblijf gevestigd. Dit biedt ook de nodige opportuniteiten naar samenwerking. 
Met deze nieuwe zorgsite wil het OCMW een nieuwe dynamiek creëren in de wijk Broek. 

Met jouw lokaal dienstencentrum realiseer je een ruim activiteiten- en dienstenaanbod en een buurtgerichte werking. Met dit aanbod willen we senioren zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving laten functioneren. Daarnaast willen we het sociaal netwerk van de meest kwetsbare groepen in stand houden en bevorderen. 
Je organiseert de werking van een centrum en al zijn bijhorende activiteiten. 
Je coördineert de samenwerking met medewerkers en vrijwilligers. 
Je fungeert eveneens als aanspreekpunt in het centrum.

Profiel

Je bent houder van een bachelor diploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of 
daarmee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in een sociale richting.

Aan de hand van een gedetailleerd attest kunnen dienstjaren bij een vorige werkgever meegeteld worden. Ervaring is niet vereist maar kan een pluspunt zijn. Je bent in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden.

Aanbod

Het OCMW Vilvoorde biedt je een boeiende job in een uitdagende sector. Het OCMW heeft 4 lokale dienstencentra. Je komt bijgevolg terecht in een ervaren team met andere centrumleiders en -medewerkers. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om inhoudelijke expertise te verwerven en je te verdiepen in jouw interessegebied. Opleiding wordt ter plaatse voorzien, door het bestuur. 
We streven ook naar een optimale combinatie tussen werk en gezin. Dit vertaalt zich onder meer in een flexibele arbeidstijdregeling, een gunstige verlofregeling en een competitieve verloning.Je geniet ook tal van extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding en gratis openbaar vervoer van en naar het werk.

Je werkt 38u/week.

Wij bieden een contract van onbepaalde duur. 

Je wordt aangeworven in de weddeschaal B1-B3

Plaats tewerkstelling

OCMW VILVOORDE 
Kursaalstraat 40 1800 VILVOORDE

Waar en hoe solliciteren

via e-mail: job@ocmwvilvoorde.be tav Lode Peeters

Selectie

De selectie isgepland in de week van ---27 november 2018---. Bij een groot aantal inschrijvingen wordt een preselectie georganiseerd. Enkel als je hierop slaagt zal je kunnen deelnemen aan de eigenlijke selectie die onder meer zal bestaan uit een competentieproef en een interview.

Solliciteren met CV Motivatiebrief toevoegen Sollicitaties tot en met 15november 2018


Alle nieuws