AAA

Centrumleider (m/v) voor lokaal dienstencentrum De Meert

Als unieke speler binnen het zorglandschap van Vilvoorde biedt ons zorgbedrijf een ruime waaier aan openbare diensten op vlak van ouderenzorg, thuiszorg en kindzorg. Wil je hier een cruciale rol in spelen? Dan kan dat!

Functieomschrijving

Als centrumleider coördineer en leid je de volledige werking van het lokaal dienstencentrum teneinde een optimale werking van het centrum te realiseren. Het lokaal dienstencentrum is gelegen op de nieuwe zorgsite van ons zorgbedrijf in de wijk Broek in Vilvoorde. Dit nieuw gebouw werd in gebruik genomen in september 2017 en is bijgevolg voorzien van alle moderne faciliteiten. Op deze site zijn tevens een woonzorgcentrum, een dagopvang en een kinderdagverblijf gevestigd. Dit biedt ook de nodige opportuniteiten naar samenwerking.
Met deze nieuwe zorgsite wil Zorgbedrijf Vilvoorde een nieuwe dynamiek creëren in de wijk Broek.

Met jouw lokaal dienstencentrum realiseer je een ruim activiteiten- en dienstenaanbod en een buurtgerichte werking. Met dit aanbod willen we senioren zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving laten functioneren. Daarnaast willen we het sociaal netwerk van de meest kwetsbare groepen in stand houden en bevorderen.
Je organiseert de werking van een centrum en al zijn bijhorende activiteiten.
Je coördineert de samenwerking met medewerkers en vrijwilligers.
Je fungeert eveneens als aanspreekpunt in het centrum.

Profiel

· Je bent houder van een bachelor diploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in een sociale richting.

· Je bent in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden.

· Ervaring is geen vereiste, maar kan een pluspunt zijn.

Aanbod

Werkomgeving

Zorgbedrijf Vilvoorde biedt je een boeiende job in een uitdagende sector. Het zorgbedrijf heeft vier lokale dienstencentra. Je komt bijgevolg terecht in een ervaren team van centrumleiders en -medewerkers. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om inhoudelijke expertise te verwerven en je te verdiepen in jouw interessegebied. Opleiding wordt ter plaatse voorzien, door het zorgbedrijf.

We streven ook naar een optimale combinatie tussen werk en gezin. Dit vertaalt zich onder meer in een flexibele arbeidstijdregeling, een gunstige verlofregeling en een competitieve verloning. Je geniet ook tal van extralegale voordelen.

Contract

· Contract onbepaalde duur

· Voltijdse tewerkstelling (38u/week) in een glijdende werktijdregeling

· Aan de hand van een gedetailleerd attest kunnen dienstjaren bij een vorige werkgever meegeteld worden.

Loon en sociale voordelen

· Bezoldiging op grond van salarisschaal B1 – B3 (bruto wedde tussen 2.460,78 euro/maand en 4.146,34 euro /maand)

· Maaltijdcheques aan 7,50 euro per cheque

· Hospitalisatieverzekering

· Tweede pensioenpijler

· Aansluiting GSD-V

· Vergoeding woon-werkverkeer voor verplaatsingen met openbaar vervoer en fiets

· Mogelijkheid tot kinderdagopvang (0 – 3-jarigen)

Plaats van tewerkstelling

HARENSESTEENWEG 72 - 1800 VILVOORDE

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: job@ocmwvilvoorde.be Contact: Mevr. Linda De Bremme

Voor bijkomende informatie omtrent de jobinhoud, de functiebeschrijving of de selectieprocedure kan je contact opnemen met mevr. Linda De Bremme (02 257 94 28).

Sollicitaties met CV, motivatiebrief en bewijs van diploma naar job@ocmwvilvoorde.be t.a.v. mevr. Linda De Bremme ten laatste op 21 december 2018.

De selectieproef

De selectie vindt begin januari 2019 plaats.

Bij een groot aantal inschrijvingen wordt een preselectie georganiseerd. Enkel als je hierop slaagt zal je kunnen deelnemen aan de eigenlijke selectie die onder meer zal bestaan uit een competentieproef en een interview.


Alle nieuws