AAA

verpleegkundigen

Functieomschrijving

Woonzorgcentrum Filfurdo in Vilvoorde zoekt nieuwe verpleegkundigen. Met zijn 350 personeelsleden staat het OCMW Vilvoorde garant voor kwalitatieve, warme ouderenzorg en een waaier aan maatschappelijke diensten. De verpleegkundige speelt hierin een cruciale rol.

Nieuwe zorgsite

Eind september 2017 nam het OCMW een nieuwe zorgsite in gebruik. Deze site omvat o.m. een woonzorgcentrum ter vervanging van het huidige woonzorgcentrum, een nieuw dagverzorgingscentrum en een nieuw centrum voor kortverblijf. Deze nieuwe site met bijhorende dienstverlening en het zorgbedrijf zorgen voor nieuwe opportuniteiten en bijkomende uitdagingen.

Wij zoeken daarom twee (m/v) verpleegkundigen:

Als verpleegkundige werk je samen met je collega's om onze bejaarden in het woonzorgcentrum Filfurdo een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. Je bent deskundig, contact- en besluitvaardig maar je hebt ook een luisterend oor en je kan diplomatisch omgaan met bejaarden, dokters en familie.

Je werkt in het continustelsel (24u/24u).

Profiel

Je beschikt over een professionele bachelor verpleegkunde (A1) of een diploma van gegradueerde verpleegkundige (A2). Je kan zowel in team als zelfstandig werken en dit met een grote verantwoordelijkheidszin. Daarnaast ben je sociaalvoelend, contactvaardig en werk je graag met (hulpbehoevende) ouderen.

Ervaring strekt tot aanbeveling maar is geen vereiste. Aan de hand van een gedetailleerd attest kunnen dienstjaren bij een vorige werkgever meegeteld worden.

Je beschikt over een getuigschrift van goed gedrag en zeden.

Vereiste studies

Prof. bach. Verpleegkunde

Hoger beroepsonderwijs (HBO) Verpleegkunde (vroeger 4de graad beroepssecundair of gebrevetteerd)

Werkervaring

Geen ervaring

Contract

  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Volcontinu systeem

Plaats tewerkstelling

HARENSESTEENWEG 72 1800 VILVOORDE

Aanbod

Het OCMW biedt je een boeiende job in een uitdagende sector. Je komt terecht in een ervaren team waar je de mogelijkheid hebt om inhoudelijke expertise te verwerven en je ten volle te ontplooien. We streven ook naar een optimale combinatie tussen werk en gezin. Dit vertaalt zich in een competitieve verloning, aangevuld met een premiestelsel voor avond-, nacht- en weekendprestaties; hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding en gratis openbaar vervoer van en naar het werk.

Op de site van het WZC Filfurdo is tevens een kinderdagverblijf gevestigd is met kinderopvang aan een inkomen gerelateerd tarief en aangepaste openingsuren voor het personeel in de zorg.

Wij bieden twee contracten aan:

één voltijds contract (38u) van onbepaalde duur en één 3/4-tijds contract (28,5u) van onbepaalde duur.

Brutoloon volgens diploma (BV1-BV3 of VC3-VC4).

Plaats tewerkstelling

HARENSESTEENWEG 72 1800 VILVOORDE Toon op kaart

Open in Google maps

Waar en hoe solliciteren?

Per brief
Via e-mail: job@ocmwvilvoorde.be

Contact: Mevr. DE VOS Marie

WZC Filfurdo
HARENSESTEENWEG 72, 1800 VILVOORDE

Voor bijkomende informatie omtrent de jobinhoud, de functiebeschrijving of de selectieprocedure kan je contact opnemen met de directeur zorg van het woonzorgcentrum, mevr. Marie De Vos (02/447 05 02)

Sollicitaties met CV, motivatiebrief en bewijs van diploma / visum mailen naar job@ocmwvilvoorde.be t.a.v. mevr. Marie DE VOS


Alle nieuws